Narancsos forrócsoki
Nos, én valahogy így képzelek egy forrócsokit :) Sütés-főzés közbeni rohanásban olyan jól esett leülni egy kicsit a karácsonyfa alá és elkortyolgatni ezt a csészényi instant jókedvet.
Hozzávalók, 4 csészéhez:
Az elkészítés nagyon egyszerű: kis lángon felolvasztjuk a csokit a tejben, bele reszeljünk a narancs héját, és annyi cukrot adunk hozzá, hogy az ízlésünknek megfelelően édes legyen. Kiosztjuk a csészékbe, kicsit hagyjuk hűlni, tejszínhabot kanalazunk a tetejére, teszünk rá pár csokipasztillát, megszórjuk egy kis kakaóval és már csak a kedvenc fotelünkre van szükség :)
Hozzávalók, 4 csészéhez:
- 5 dl tej
- 12 dkg étcsoki
- 1 narancs héja
- cukor ízlés szerint
- tejszínhab, csokipasztilla, kakaópor a tetejére
Az elkészítés nagyon egyszerű: kis lángon felolvasztjuk a csokit a tejben, bele reszeljünk a narancs héját, és annyi cukrot adunk hozzá, hogy az ízlésünknek megfelelően édes legyen. Kiosztjuk a csészékbe, kicsit hagyjuk hűlni, tejszínhabot kanalazunk a tetejére, teszünk rá pár csokipasztillát, megszórjuk egy kis kakaóval és már csak a kedvenc fotelünkre van szükség :)
Megjegyzések