Kelt kuglóf, másodszor
Receptet itt találtok, annyit módosítottam rajta ezúttal, hogy tettem egy marék mazsolát a "fehér" részhez. Meg annyit, hogy Anya konyhájában egy pincurit ideálisabbak a körülmények a kelt tésztának, mint az enyémben :) Itthon rendes fém formát használtam, így azt kivajaztam és kimozsáztam mielőtt beletettem a tésztát (a szilikont nem kell, csak az Pesten maradt...)
Gyönyörűen megkelt, sőt "ki-kelt", foszlós, illatos, csak annyit tennék még hozzá: köszönöm Moha, megint :)
Gyönyörűen megkelt, sőt "ki-kelt", foszlós, illatos, csak annyit tennék még hozzá: köszönöm Moha, megint :)
Megjegyzések
Aztán tegnap délelőtt nálunk is esett, de délutánra, mikor indultam, már olvadt,úgyhogy gond nélkül visszajutottam :)
Az egyedüli kihívás az volt, hogy le kellett szállnom a buszról (épp a hókupac előtt állt meg) és át kellett mennem a járdán :D