Szecska saláta
Nagyon elkapott most, hogy salátát ennék, a hűtőben pedig volt néhány sápadt téli zöldség, úgyhogy összeházasítottam őket. Minden kicsire vágtam, összekevertem és már lehetett is enni. Vitaminnak nem rossz, bár jobban örülnék, ha már nyár lenne és idényzöldségből lehetne csinálni :)
Hozzávalók:
Mint említettem, mindent apróra vágtam -már amennyire volt kedvem, ennél lehet apróbbra is, nyugodtan -, a hagymát leforráztam pár percre, hogy ne bántsa a gyomromat. Aztán összekevertem őket, hagytam egy kicsit állni és lehetett enni, hűtőben eltartható pár napig.
Hozzávalók:
- 12 db koktélparadicsom
- 1 uborka
- 10 dkg fehérsajt - feta jellegű, mediterrán sajt
- 1 kis lilahagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- szárított petrezselyem
- só
- bors
- feketebors olaj
Mint említettem, mindent apróra vágtam -már amennyire volt kedvem, ennél lehet apróbbra is, nyugodtan -, a hagymát leforráztam pár percre, hogy ne bántsa a gyomromat. Aztán összekevertem őket, hagytam egy kicsit állni és lehetett enni, hűtőben eltartható pár napig.
Megjegyzések