Tejszínes-fokhagymás gombaragu
Valamikor hétközben ettem, most találtam meg a képet :) Gyors kaja, amíg fő a tészta, kész is lesz a szósz hozzá.
Hozzávalók, 2 személyre:
Az olajon megpirítjuk a gombát és a fokhagymát, felöntjük egy kis vízzel, megpároljuk, hozzáadjuk a fűszereket és a tejszínnel felöntve készre főzzük. Mondtam, hogy egyszerű :)
Hozzávalók, 2 személyre:
- 20 dkg szeletelt csiperke
- 2 dl tejszín
- 1 evőkanál olaj
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál provence-i fűszerkeverék
Az olajon megpirítjuk a gombát és a fokhagymát, felöntjük egy kis vízzel, megpároljuk, hozzáadjuk a fűszereket és a tejszínnel felöntve készre főzzük. Mondtam, hogy egyszerű :)
Megjegyzések