Répasaláta
Sok salátát eszem mostanában, ki vagyok éhezve a színekre :) A répasaláta nagyon finom magában is, de hal mellé meg egyenesen isteni. Kb. 5 perc alatt kész, ha hagyod kicsit állni, akkor jobban összeérnek az ízek.
Hozzávalók, 2 személyre:
A répát megpucoljuk, az almareszelőn lereszeljük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt, alaposan összekeverjük és már készen is vagyunk.
Hozzávalók, 2 személyre:
- 3 db közepes méretű sárgarépa
- 1 csipet só
- őrölt bors
- 1 teáskanál petrezselymes mustár - Lidlben tessék figyelni francia-heteken, sima mustár is jó
- 2 evőkanál tejföl
A répát megpucoljuk, az almareszelőn lereszeljük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt, alaposan összekeverjük és már készen is vagyunk.
Megjegyzések