
Látjátok milyen zöld? Imádom :)
Selectfood adta az ötletet, mindössze annyit változtattam az összetételen, hogy fenyőmag helyett diót használtam. Vegyünk tehát egy aprítógépet, egy nagy csokor medvehagymát, egy marék diót, kb. 1 dl olívaolajat, sót, borsot és egy nagy marék parmezánt. Nyomjuk meg a gombot és daráljuk addig, amíg egy ilyen szép, homogén masszát nem kapunk :)
Használhatjuk tésztára, húsokhoz, de van egy kis kísérleti projektem, amit majd nemsokára megmutatok nektek is.
Megjegyzések
Imádom a medvehagymás cuccaidat!:)
Selectfood: nagyon finom, érezni benne a dió ízét is, először azt gondoltam, hogy el fogja nyomni a hagyma, de nem :)
Szepyke: köszönöm, viszont és köszönöm :)
Kíváncsian várom a kísérleti projektet! :)