Medvehagyma pesto
Látjátok milyen zöld? Imádom :) Selectfood adta az ötletet, mindössze annyit változtattam az összetételen, hogy fenyőmag helyett diót használtam. Vegyünk tehát egy aprítógépet, egy nagy csokor medvehagymát, egy marék diót, kb. 1 dl olívaolajat, sót, borsot és egy nagy marék parmezánt. Nyomjuk meg a gombot és daráljuk addig, amíg egy ilyen szép, homogén masszát nem kapunk :)
Használhatjuk tésztára, húsokhoz, de van egy kis kísérleti projektem, amit majd nemsokára megmutatok nektek is.
Használhatjuk tésztára, húsokhoz, de van egy kis kísérleti projektem, amit majd nemsokára megmutatok nektek is.
Megjegyzések
Imádom a medvehagymás cuccaidat!:)
Selectfood: nagyon finom, érezni benne a dió ízét is, először azt gondoltam, hogy el fogja nyomni a hagyma, de nem :)
Szepyke: köszönöm, viszont és köszönöm :)
Kíváncsian várom a kísérleti projektet! :)