Madártej, háromszor vaníliásan


Az első receptjeim egyike, amit feltettem a blogra, az a madártej volt. Nem mondhatnám, hogy sokszor készítem, de most megkívántam. Igazi vaníliával készült, a kikapart magok fele a habgaluskákhoz, fele a krémhez ment, az üres hüvely pedig a tejbe került, hogy amíg a tej átmelegszik, felvegye az ízét-illatát.
Az eredmény, hát az valami isteni finom lett. És olyan kis helyesek a kis fekete pöttyök a galuskákban meg a sodóban. :)

Megjegyzések

Ami üzenete…
Ez egy mennyei desszert! Imádom!
Macus üzenete…
Hú, de régen volt nálunk, pedig nagyon szeretem!
Bianka üzenete…
100 éve nem ettem, pedig milyen kis guszta. nagyon finom lehet
Névtelen üzenete…
Édesanyám szokott mindig madártejet készíteni, méghozzá a fenomenális aranygaluskájához. Így a madártejről engem mindig az otthon jut eszembe, és hogy sosem bírom kivárni, meg lehül. :-) Honvágyam lett...
Gusztusos nagyon!
Névtelen üzenete…
Ó de rég ettem már ilyet. Nagyon szeretem. És istenien néz ki :)
Andi üzenete…
De imádtam gyerekkoromban....szuper desszert.
Moha üzenete…
Én is régen készítettem, pedig a melegben jól esne. Nagyon szép lett!
mandy tarragon üzenete…
Ami: én is imádom :)

Macus: melegben szerintem ez az egyik legjobb :)

Bianka: köszi, tényleg nagyon fincsi :)

Pocak Panna: aranygaluska mellé pláne jó lehet :)

araniel: köszönöm :)

Andi: :)

Moha: köszönöm :)
Andi/cuki üzenete…
Adós vagyok vele az uramnak, küldhetnél, nagyon guszta!:-))
Mary üzenete…
Nagyon guszta!
mandy tarragon üzenete…
Andi/cuki: küldöm :)

Maryenne: köszi :)
Csibe üzenete…
úúú, de nagyon szeretem, és milyen régen csináltam már...nagyon guszta!!!
mandy tarragon üzenete…
Csibe: nekem is ritkán jut eszembe, pedig nagyon szeretjük :)

Népszerű bejegyzések