Madártej, háromszor vaníliásan
Az első receptjeim egyike, amit feltettem a blogra, az a madártej volt. Nem mondhatnám, hogy sokszor készítem, de most megkívántam. Igazi vaníliával készült, a kikapart magok fele a habgaluskákhoz, fele a krémhez ment, az üres hüvely pedig a tejbe került, hogy amíg a tej átmelegszik, felvegye az ízét-illatát.
Az eredmény, hát az valami isteni finom lett. És olyan kis helyesek a kis fekete pöttyök a galuskákban meg a sodóban. :)
Az eredmény, hát az valami isteni finom lett. És olyan kis helyesek a kis fekete pöttyök a galuskákban meg a sodóban. :)
Megjegyzések
Gusztusos nagyon!
Macus: melegben szerintem ez az egyik legjobb :)
Bianka: köszi, tényleg nagyon fincsi :)
Pocak Panna: aranygaluska mellé pláne jó lehet :)
araniel: köszönöm :)
Andi: :)
Moha: köszönöm :)
Maryenne: köszi :)