Tortilla tekercs ropogós csirkével
És akkor az utolsó tartozás, amivel vendégszerepeltem a Kifőztükben. Ezúttal ez még aktuális is valamennyire, hiszen nincsenek benne nagyon olyan hozzávalók, amik szezonálisak, cserébe viszont nem csak a strandra vihetjük magunkkal, hanem a munkába vagy akár a suliba is. Most ez itt bolti tortilla, de van ám tortilla receptem - ITT megtalálható -, bele pedig az ITT már bemutatott ropogós csirkemell került.
A tortilla lapot megkenjük a tejföllel, rátesszük a sajtot és a csirkemellet. A zöldségeket felszeleteljük,szórunk belőle a hús mellé, majd a lap alját felhajtjuk, és összetekerjük. Az a trükk, hogy nem szabad túltömni a lapot és úgy könnyű lesz. Ha szeretnénk, kicsit meg is mikrózhatjuk, hogy összeolvadjon a sajttal.
Megjegyzések
Bianka: pedig nem olyan sok pepecs :)